Quantcast

Dětská TOGGO Plus zahájila FTA testy na 19,2E

| redakce | tiskobrázek k článku: Dětská TOGGO Plus zahájila FTA testy na 19,2E

Nová dětská televize TOGGO Plus již zahájila testovací vysílání na satelitu Astra. Provozovatel německé komerční televize Super RTL spustil na Astře testovací obrazec chystaného programu TOGGO Plus.

Zahájení pravidelného vysílání stanice TOGGO Plus je naplánováno na 4.6.2016.

TOGGO Plus je známá značka na německém trhu. Pod tímto brandem poskytuje provozovatel dětské pořady na programu Super RTL od 5:00 do 20:15 hodiny. Nyní bude na trhu fungovat program přímo pod názvem TOGGO Plus. Ten bude přinášet programový blok ze Super RTL s hodinovým časovým posunem - vysílání tedy bude startovat denně v 6:00 hodin a končit ve 21:15 hodin. Pro diváky televizní stanice TOGGO plus bude připraven bonus v podobě hodinového programu složeného z pořadů pro dětské diváky. Vysílání tedy skončí až ve 22:15 hodin.

Dětská TOGGO Plus zahájila FTA testy na 19,2E
▲ Dětská TOGGO Plus zahájila FTA testy na 19,2E

Satelitní diváci mohou TOGGO Plus přijímat zdarma v MPEG-2/SD ze satelitu Astra. Německé domácnosti najdou tento program v nabídce místních kabelových operátorů.

Stanice TOGGO plus vysílá na Astře v multiplexu RTL Deutschland na původní pozici placené stanice RTL Living. Stačí tedy vyhledat tuto programovou pozici v přijímači, eventuálně provést nové vyhledávání se zadáním níže uvedených parametrů. V současné době satelitní multiplex RTL obsahuje pouze FTA programy.

technické parametry - TOGGO Plus:

Astra 1L (19,2°E), freq. 12,188 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články