Quantcast

První setkání prodejců Flix TV

| redakce | tisk

Ve dnech 16. - 17. 9. 2016 se v moravských Čejkovicích konalo vůbec první setkání TOP partnerů Flix TV, nejmladšího českého operátora se satelitním příjmem. Neustále se rozvíjející společnost pozvala nejúspěšnější ze stávajících smluvních partnerů.

Program byl zahájen výkonnou ředitelkou společnosti Flix TV, paní Kamillou Tóth, která všem přítomným představila firmu a její plány do budoucna. Následovala zajímavá přednáška pana Andrease Kößlingera z Telekom Austria Group a pana Piera Luigi Pellegrina od Eutelsatu, který si pro nejúspěšnější partnery FLIX TV připravil profesionální prezentaci.

První setkání prodejců Flix TV
▲ První setkání prodejců Flix TV

Pan András Ferencz, Flix TV COO, představil nejnovější vývoj SCRM (prodej a řízení vztahů se zákazníky), společně s uvedením nového, progresivního HEVC kompatibilního set top boxu s jeho funkcemi. Po úspěšné akci následovala ochutnávka moravských vín a večeře.

Flix TV klade důraz na jeho B2B vztahy se svými smluvními partnery a snaží se rozvíjet své služby na základě odborných zpětných vazeb, získaných v průběhu setkání, ze strany partnerů.

zdroj: Flix





Přečtěte si také

Reklama




Vybrané články