Quantcast

TV Barrandov s novým pořadem Týden s prezidentem

| redakce | tisk

Televizních stanice TV Barrandov chystá do vysílání nový publicistický formát. Od března se na jejích obrazovkách objeví pravidelný diskusní pořad s prezidentem ČR Milošem Zemanem.

Od 16. března bude televize Barrandov vysílat v hlavním vysílacím čase každý čtvrtek půlhodinový diskusní pořad s prezidentem České republiky Milošem Zemanem. Diskuzi bude pro TV Barrandov připravovat redakce časopisu Týden z mediálního domu Empresa Media. V úloze moderátorů se objeví novinář Petr Kolář, kterého doplní moderátorka Našich zpráv na TV Barrandov Alex Mynářová. Při některých událostech, jako je například plánovaná návštěva prezidenta v USA, se moderování diskuze s prezidentem ujme osobně i generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

TV Barrandov s novým pořadem Týden s prezidentem
▲ TV Barrandov s novým pořadem Týden s prezidentem

Velmi si cením toho, že se pan prezident Miloš Zeman rozhodl na tomto publicistickém formátu spolupracovat s naší televizní skupinou. Vnímám to i jako nenápadné ocenění naší práce v mediální branži, kdy se nám daří růst nejen ve sledovanosti a podílu na trhu s televizí Barrandov, ale zároveň i systematicky posilovat pozici posledního opravdu nezávislého zpravodajského týdeníku Týden,“ uvedl majitel TV Barrandov a mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Nový pořad Týden s prezidentem je postavený jako diskusní publicistický formát, ve kterém shrneme nejen všechny podstatné události minulého týdne, ale prezident Miloš Zeman dostane i prostor pro jejich okomentování.





Reklama




Vybrané články