Quantcast

Arménská Shant TV spouští novou HD platformu na 13E

| redakce | tisk

Provozovatel arménské komerční televize Shant TV ohlásil spuštění první placené HD platformy. Paket bude oficiálně spuštěn k 15.7.2017 a bude šířen z populárního evropského satelitního systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E.

Majitel Shant TV podepsal mnohaletý kontrakt se satelitním operátorem Eutelsat na kapacitu pro distribuci HD platformy na pozici 13°E.

Kanál Shant TV vysílá přes satelitní systém Eutelsat Hot Bird již téměř deset let. Nyní divákům nabídne multikanálovou nabídku placené televize pro arménsky hovořící publikum v celé Evropě, na Středním východě a v evropské části Ruské federace.

Arménská Shant TV spouští novou HD platformu na 13E
▲ Arménská Shant TV spouští novou HD platformu na 13E

Služba bude poskytována výhradně v HD rozlišení a bude obsahovat programy SHANT Premium HD, Armenia Premium HD a SHANT Music HD. Měsíční předplatné bylo stanoveno na 5 eur.

Signál nové platformy bude sloužit jak pro DTH příjem, tak i pro distribuci do kabelových a IP sítí.

Arménská komunita, která reprezentuje více než 4 miliony lidí v oblasti pokrytí satelitního systému Eutelsat Hot Bird, bude moci sledovat seriály, filmy, hudební klipy a populární mezinárodní formáty v lokální verzi, včetně X-Factor a Chcete být milionářem?





Reklama




Vybrané články