Quantcast

TV Dajto přinese exkluzivní přenosy z fotbalové Bundesligy

| redakce | tisk

Televize Dajto bude od příštího měsíce vysílat exkluzivní zápasy z nejvyšší německé fotbalové soutěže - Bundesligy. Divákům bude přinášet vždy jeden vybraný zápas z každého kola v rámci sezóny 2017/2018, která startuje již v pátek 18.8.2017.

Bundesliga patří mezi nejnavštěvovanější fotbalové soutěže v Evropě a nechybějí v ní ani slovenští reprezentanti. Součástí Herthy Berlín je pravý obránce slovenské fotbalové reprezentace Peter Pekarík a Ondrej Duda, který je též součástí reprezentačního výběru trenéra Jána Kozáka. V kádru Borussie Mönchenglandbach je talentovaný László Bénes, který hrál i na nedávném ME ve fotbalu hráčů do 21 let v Polsku.

TV Dajto přinese exkluzivní přenosy z fotbalové Bundesligy
▲ TV Dajto přinese exkluzivní přenosy z fotbalové Bundesligy

"Teším sa, že sa nám podarilo získať exkluzívne televízne práva na takú kvalitnú futbalovú súťaž, akou je Bundesliga. Divákom tak budeme na stanici DAJTO pravidelne ponúkať skvelé futbalové zápasy, v ktorých sa predstavia také hviezdy ako Robert Lewandowski, Pierre-Emerick Aubameyang, či slovenskí futbalisti Pekarík, Duda, Bénes. A ako lahodný futbalový predkrm divákom naservírujeme pred štartom Bundesligy súboj dvoch najlepších nemeckých tímov Borussie Dortmund a Bayernu Mníchov, ktorí budú bojovať o víťazstvo v Supercupe," uvedl Martin Lisý, vedoucí sportovní redakce TV Markíza.

Bundesliga bude na TV Dajto vždy v sobotu v 15:25 hodin. V sobotu 19.8.2017 přinese atraktivní zápas Hertha Berlín - VfB Stuttgart.

Ještě před startem samotné Bundesligy přinese TV Dajto v sobotu 5.8.2017 ve 20:20 hodin atraktivní DFL Supercup - souboj vítěze německého poháru Borussie Dortmund s německým mistrem Bayernem Mnichov.





Reklama




Vybrané články