Quantcast

Mňam TV a Mňau TV brzy v RS1 v Českých Budějovicích a v Orange SK

| redakce | tisk

Společnost S&P Broadcasting rozšiřuje spolupráci s regionálními multiplexy. V terestrickém vysílání se tak dostane až k 2,4 miliónů divákům. Intenzivně spolupracuje také se slovenskými operátory.

Rodinný kanál Mňau TV, jež nabízí roztomilá a vtipná videa se zvířecími mazlíčky, je zpět v terestrickém vysílání. Společně s gastronomickým kanálem Mňam TV je dostupný v Praze a okolí, na Plzeňsku, v Příbrami, Chomutově, Mostě a Teplicích.

Mňam TV a Mňau TV brzy v RS1 v Českých Budějovicích a v Orange SK
▲ Mňam TV a Mňau TV brzy v RS1 v Českých Budějovicích a v Orange SK

21. srpna se spustí terestrické vysílání televizních kanálů Mňam TV a Mňau TV v Českých Budějovicích. Signál zajišťuje Ivo Brabec v regionální síti 1. Televizní kanály si tak může naladit dalších 250 000 diváků.

Pro naladění kanálu Mňam TV a/nebo Mňau TV v regionální síti Prahy a Plzně je potřeba provést znovu naladění (automaticky nebo ručně) systému DVB-T. V ostatních městech naskočí kanál automaticky.

Mňam TV a Mňau TV brzy v RS1 v Českých Budějovicích a v Orange SK
▲ Mňam TV a Mňau TV brzy v RS1 v Českých Budějovicích a v Orange SK

Přehled lokalit DVB-T pro Mňam TV & Mňau TV:

Praha RS 4 (kanál 46)
Plzeň RS 17 (kanál 37)
České Budějovice RS 1 (kanál 57)
Příbram RS 16 (kanál 46)
Chomutov RS 1 (kanál 56)
Most RS 9 (kanál 54)
Teplice RS 9 (kanál 54)

Od dnešního dne vysílá oba kanály i slovenský Orange. Orange SK tak rozšiřuje svou programovou nabídku - kanál Mňam TV najdou diváci v základním balíčku a Mňau TV v balíčku Hobby.

Snažíme se naslouchat žádostem našich diváků, kteří ztratily možnost sledovat kanály Mňam TV a Mňau TV po jejich odchodu z DVB-T. Díky naší intenzivní spolupráci s regionálními multiplexy si v letních měsících, v terestrickém vysílání, naladí kanály již 2.4 miliónů diváků. Naší dlouhodobou strategií je rozšíření distribuce našich kanálů na Slovensku. Těší nás, že od dnešního dne si nás mohou naladit také zákazníci Orange SK. V tento moment komunikujeme možnosti vysílání obou kanálů i se Slovak Telekomem,“ říká Pal Milkovics, CEO S&P Broadcasting a.s.





Reklama




Vybrané články