Quantcast

Food Network a Fine Living v SD v češtině na 13E

| redakce | tisk

Společnost Scripps Networks Interactive spustila novou distribuční trasu svých tématických programů Food Network a Fine Living v klasickém SD rozlišení. Oba programy jsou šířeny z kapacity polské DTH platformy nc+ na pozici 13°E.

Signál obou programů slouží výhradně pro kabelové a satelitní operátory. Oba programy jsou poskytovány s volitelnými jazykovými stopami. Nechybí ani česká.

Program Food Network SD je zde poskytován v angličtině, bulharštině, češtině, maďarštině a volitelnými DVB titulky v arabštině, hebrejštině, chorvatštině, nizozemštině, portugalštině a rumunštině.

Vysílání stanice Fine Living SD je zde šířeno v angličtině, češtině, maďarštině, portugalštině a ruštině. Dále jsou zde i volitelné DVB titulky v albánštině, arabštině, bulharštině, hebrejštině, chorvatštině, makedonštině, nizozemštině, portugalštině, rumunštině a slovinštině.

technické parametry - Food Network EMEA, Fine Living EMEA:

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 11,488 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Conax

Na pozici 13°E se začátkem tohoto měsíce objevily i distribuční trasy HD programů - Food Network HD, Fine Living HD a Travel Channel HD. Distribuční linky těchto stanic v HD i SD doposud zajišťoval operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink.





Reklama




Vybrané články