Quantcast

Trikolor TV: 3 nové kanály ve formě testů

| redakce | tisk

Operátor satelitní platformy Trikolor TV pravděpodobně chystá další rozšíření programové nabídky. V jednom z multiplexů provozovatele se objevily technické testy třech nových programů - Retro, Avto24 a Tnomer.

Všechny tři stanice jsou kryptovány systémy DRE Crypt a ADEC. Zkušební vysílání je dostupné i abonentům Trikolor TV.

Kanál Tnomer jsme na stránkách parabola.cz představovali nedávno díky FTA vysílání na satelitu ABS 2A. Jde o první ruský televizní program zaměřený na opravy všeho druhu: přípravy projektu podle pravidel, zvolení správných dodavatelů a správné odvedení práce. Jak zajistit teplo a útulnost v interiéru vlastníma rukama. Stanice dále divákům pomáhá porozumět právním otázkám související s nákupem a registrací bydlení. Přední odborníci ze stavebnictví se podělí o své zkušenosti - návrháři, architekti, dekoratéři, floristé, kvalifikovaní právníci a realitní kanceláře.

Televizní stanice Retro vysílá nejlepší filmy a televizní pořady domácí (ruské) a zahraničí produkce. Umělecké a dokumentární filmy, hudební a komediální show, seriály a dramata vytvořená v Sovětském svazu, Ruska, USA, v západní a východní Evropě.

Avto24 je program pro diváky, kteří se chtějí dozvědět více o vozidlech, jejich historii, současnosti a budoucnosti. Stanice vysílá novinky automobilového trhu, zkušební jízdy, rady odborníků na provoz, zprávy z výstav a autosalónů a další.

technické parametry - Avto24, Retro, Tnomer:

• Eutelsat 36C (36°E), freq. 12,190 GHz, pol. L, SR 22500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA DRE Crypt + ADEC





Reklama




Vybrané články