Quantcast

Nova Plus představí nový online pořad Coca-Cola Souboj coverů

| redakce | tisk

Nova Plus představí na konci března nový původní online pořad. Bude plný zábavy, napětí a především muziky. Nova Plus se spojila se známým režisérem Marcusem Krugem a představí Coca-Cola Souboj coverů, v němž se proti sobě postaví osm mladých umělců, kteří se budou snažit svým pojetím známých písní dostat až do samého finále.

Už 28. března odstartuje na videoportálu novaplus.cz zbrusu nový pořad, v němž půjde o jediné - co nejlépe zazpívat známou píseň dle vlastního výběru a porazit soupeře. V Coca-Cola Souboji coverů se proti sobě postaví osm veřejně známých interpretů, které budeme postupně odtajňovat. Prvním zveřejněným interpretem je zpěvačka a herečka Mariana Prachařová. „Jsem hodně zvědavá, jaké to bude, my sami soutěžící moc nevíme, co nás čeká, ale zároveň je to hodně napínavé! Určitě se máte na co těšit,“ svěřila se zpěvačka.

Nova Plus představí nový online pořad Coca-Cola Souboj coverů
▲ Nova Plus představí nový online pořad Coca-Cola Souboj coverů

Celým pořadem bude provázet moderátor Marek Zeman a diváci se můžou těšit i na řadu známých osobností. Například uvidí zpěvačku Lindu Finkovou, která spolupracuje na pořadu televize Nova Tvoje tvář má známý hlas.

Jako zkušená muzikálová zpěvačka a především hudební lektorka zastane roli porotkyně. „Na tento formát se těším od první chvíle, co jsem se o něm dozvěděla. Bude to strašně napínavé a zároveň zábavné. Jen tedy musím říct, že nerada rozhoduji a srovnávám kvality dvou zcela rozdílných interpretů, tak to pro mě bude trochu náročné,“ svěřila se Linda Finková.

Ostatní soutěžící zůstávají v utajení, nicméně během následujících dní budou den po dni odkryti na sociálních sítích. Fanoušci tak mohou s napětím sledovat, zda se v osmičce umělců objeví i jejich oblíbenec.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články