Quantcast

Power TV a Nuta.TV od středy v Litvě

| redakce | tisk

Polské televizní stanice Power TV a Nuta.TV začnou ve středu 9. května 2018 vysílat na území Litvy. Programy budou dostupné zdarma na klasickou anténu z několika televizních vysílačů v vilniuském regionu.

Power TV a Nuta.TV jsou tématické stanice firmy Michal Winnicki Entertainment, která postavila vysílací centrum v Litvě na strategickém místě Vilnius TV Tower.

V další etapě rozšíření distribuce se litevské verze Power TV a Nuta.TV objeví u kabelových a IPTV operátorů.

Hlavní cílovou skupinou nové televizní iniciativy jsou Poláci žijící ve vilniuském kraji a jejich rodiny. Programové schéma těchto programů se shoduje s polskými verzemi. Stanice ale mají upravený program pro jiné časové pásmo v Litvě (EEST, UTC +3h) a respektují místní právní předpisy týkající se zákazu reklamy na určité produkty.

Power TV je jednou z nejpopulárnějších polských hudebních televizí. Stanice přináší největší hity taneční hudby z 80. a 90. let minulého století a také nejnovější hity žánru disco polo. Kanál vysílá od roku 2013.

Nuta TV přináší pop a ambiciózní zvuky mladšího věku.

Obě stanice jsou velmi populární u diváků po celém Polsku.

Expanze provozovatele bude pokračovat i v dalším období. Do poloviny letošního roku chce provozovatel prostřednictvím české pobočky v Praze spustit lokální verze programů Power TV, Top Kids a Adventure v Česku a na Slovensku. Vysílatel jedná o spuštění svých programů v dalších zemích a na několika kontinentech.





Reklama




Vybrané články