Quantcast

Universal Channel se mění na Universal TV

| redakce | tisk

V minulém týdnu byla zahájen globální rebrand mezinárodní úspěšné vlajkové lodi Universal Channel. stanice se postupně na jednotlivých trzích mění v Universal TV. Jako první mohou program s novým názvem sledovat diváci na britských ostrovech.

Universal Channel na Universal TV byl ve Velké Británii rebrandován 3. května 2018. Změna se zatím týká jen britského trhu. Postupně bude stanice přejmenována i v Austrálii, Brazílii, Latinské Americe, Jižní Americe a Německu. V Německu bude program pod názvem Universal TV představen 2. července 2018.

Stanice chce pod novým názvem Universal TV nadále přinášet vynikající zábavu v oblasti filmu a televize s nejnovějšími trendy v mediálním prostředí s moderním vzhledem.

Rebrand probíhá v kooperaci s marketingovým týmem NBCUniversal International Networks a oceňovanou kreativní agenturou Red Bee, která je zodpovědná za positioning značky a vývoj loga.

Universal Channel se dříve vysílal i na českém a slovenském trhu. Společnost NBC Universal International přestala poskytovat na našem trhu na konci června 2016.

zdroj: Digital Fernsehen





Reklama




Vybrané články