Quantcast

Wimbledon se speciálním doprovodným programem na kanálech Novy

| redakce | tisk

Nejlepší hráčky a hráči budou od pondělí 2. července bojovat o titul z nejstaršího Grand Slamu světa. Přímé přenosy z Wimbledonu budou zajišťovat sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Další speciální kanály nabídne videoportál Voyo. Nova 2 bude svým divákům servírovat to nejdůležitější z aktuálního hracího dne v pořadu „Kraťas Martina Čermáka“. Důležitým okamžikům se bude věnovat také speciální okénko ve Snídani s Novou. Diváci sportovních novin se pak mohou těšit na rubriku „Štěpec na konec“.

Obě sportovní stanice Nova Sport budou nepřetržitě monitorovat ty nejzajímavější okamžiky z nejstaršího travnatého Grand Slamu vždy denně od 12:30. Videoportál Voyo pak divákům nabídne pohled na další kurty na 4 speciálních kanálech bez komentáře. Skupina Nova tak bude monitorovat až 6 kurtů najednou. Do wimbledonského programu také jako expertky přispějí tři bývalé vynikající hráčky. Diváci si tak budou moci vychutnat postřehy Petry Cetkovské, Ivety Benešové a Kláry Koukalové, která bude kromě role expertky zastávat také post komentátorky.

Skupina Nova nabídne divákům kromě přímých přenosů také pestrý doprovodný program. Každý den ve 23:10 uvidí na obou stanicích Nova Sport padesátiminutový sestřih toho nejzajímavějšího z daného dne. Originální desetiminutový pořad plný rozhovorů a aktuálních událostí přímo z Londýna přinese „Kraťas Martina Čermáka“, který odvysílá každý den po 22. hodině stanice Nova 2.

O ranní přehled se pak postará speciální okénko ve Snídani s Novou, jenž bude vysílat stanice Nova každý všední den od 8:15. Diváci se letos mohou těšit i na předzápasová studia, která jim stanice Nova Sport nabídnou každý všední den od 12:15. Mimořádnou pozornost dostane Wimbledon také na webových stránkách novasport.tv a facebookovém profilu Nova Sport.





Reklama




Vybrané články