Quantcast

Arena Sport získala práva na holandskou, čínskou a rakouskou ligu

| redakce | tisk

Sportovní kanál Arena Sport přinese v nejbližší sezóně více než 500 fotbalových přenosů a zařadí se mezi televize s nejširší nabídkou fotbalových soutěží. Diváci se mohou těšit opět na holandskou ligu, dále na čínskou, rakouskou a ukrajinskou. Provozovatel jedná o nákupu dalšího atraktivního obsahu.

Diváci Arena Sport se mohou těšit. Podařilo se nám prodloužit práva na mimořádně žádanou holandskou ligu o další tři sezóny. Zároveň jsme získali práva i na další tři nové ligy - čínskou, rakoskou a ukrajinskou,“ uvedl Jozef Pipek, výkonný ředitel společnosti IFC Media, která je distributorem televize Arena Sport na Slovensku a v České republice.

Holandská Eredivisie je jedna z nejpopulárnějších ale i nejstarších ligových soutěží ve světě. Top pozici si v ní léta drží kultovní trojka klubů AFC Ajax, PSV Eindhoven a Feyenoord. Stanice bude přinášet i speciální magazín o holandské lize.

Od července Arena Sport vysílá i všechny přenosy exotické čínské Super ligy. Nejvyšší čínská fotbalová soutěž má 16 týmů, více než 400 fotbalistů a sledují ji miliony diváků po celém světě. Během sezóny vysílá Arena Sport každý víkend dva zápasy.

Vedle holandské a čínské ligy mohou diváci sledovat i zápasy rakouské fotbalové Bundesligy, kde jsou nejvíce sledované kluby Rapid Vídeň či Austria Vídeň.

Arena Sport získala práva i na všechny zápasy ukrajinské ligy (Прем'єр-ліга). Ta v minulém roce skončila jako osmá nejlepší v Evropě a to díky populárním klubům jako jsou Dynami Kyiv a Šachtar Doneck či FC Dnipro, Karpaty Lviv a Chornomorets Odesa.

Arena Sport bude nadále nabízet anglickou fotbalovou Sky Bet. V nové sezóně 2018/2019 bude obhájcem titulu Manchester City, v pozici nováčka jsou 3 kluby - Wolverhampton, Cardiff a Fulham.

V nadcházející sezóně nebude chybět ani argentinská Primera División, která je hodnocená jako pátá nejlepší fotbalová liga na světě.

Vedle fotbalu se na programech Arena Sport dostane i na další sporty - například basketbalovou Adreatic basketball League - ABA League, oblíbené motoristické závody NASCAR či házenou SEHA ligu. Stanice chystá i speciální přenosy z volejbalu a dalších sportů.





Reklama




Vybrané články