Quantcast

Konec stanice TVN24 International

| redakce | tisk

V březnu letošního roku byl spuštěn polský kanál TVN24 International. Vysílání bude ukončeno jen několik měsíců po zahájení provozu stanice. Tato 24hodinová stanice nabízela divákům za hranicemi, zejména Polákům, nejnovější informace, publicistické pořady a analýzy.

Šéfredaktorem TVN24 International byl Michał Tracz, bývalý reportér TVN24.

Informaci o ukončení vysílání TVN24 International, patřící do Scripps Media Luxembourg, přinesl portál wirtualnemedia.pl.

TVN24 International přinášel analýzy a aktuální zpravodajství z lokální a mezinárodní perspektivy v polštině a angličtině. Na stanici TVN24 International mohli diváci najít také speciální večerní vydání zpravodajství v anglickém jazyce a vybrané pořady z nabídky TVN, TVN24 a TVN24 BiS.

Kanál TVN24 International byl dostupný v německé kabelové síti wilhelm.tel.

"Společně s našimi distributory usilujeme o to, aby nabídka adresovaná polskému publiku mimo zemi odpovídala nejlépe potřebám diváků. Rozhodnutí o ukončení provozu TVN24 International bylo proběhlo po konzultaci s našimi zahraničními partnery. V současné době naše mezinárodní nabídka obsahuje zpravodajský TVN24 a kanály iTVN a iTVN Extra," uvedlo tiskové oddělení TVN a Discovery Poland pro portál wirtualnemedia.pl.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články