Quantcast

AMC Networks obnovila smlouvu s T-Mobile a Slovak Telekom

| redakce | tisk

Společnost AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI CNE) a dceřiné společnosti Deutsche Telekom v České republice a na Slovensku dnes oznamují obnovení komplexní víceleté smlouvy o distribuci.

Ta vychází z dlouhodobé spolupráce a nabízí zákazníkům Slovak Telekom - Magio, DIGI Slovakia a T-Mobile TV Czech Republic kompletní nabídku oblíbených stanic z portfolia AMCNI CNE.

Tato strategická smlouva zastřešuje distribuci stanic Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, Megamax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, CBS Reality, Outdoor Channel a Extreme Sports Channel. Multiplatformní smlouva je uzavřena pro IPTV, DTH, kabelové a OTT platformy. Společnosti dále plánují rozšířit spolupráci na společných marketingových kampaních.

"Naše pozice na trhu je výjimečná tím, že neustále nabízíme nový, atraktivní a prémiový obsah. Toto vícestranné partnerství jen podtrhuje kontinuální poptávku po podobném obsahu, a to jak ze strany diváků a distributorů, tak inzerentů. Naše společnost i nadále zaznamenává silný růst po celém světě a jsme rádi, že může i nadále zákazníkům skupiny Deutsche Telekom v České republice a na Slovensku nabízet kvalitní programovou nabídku, která obsahuje pořady, které diváky baví, a ke kterým se rádi opětovně vrací,“ uvedl Balázs Hajós, viceprezident společnosti AMCNI CNE.

"Slovak Telekom - Magio a DIGI Slovakia jsou s 620 tisíci pokrytými domácnostmi největšími televizními poskytovateli na Slovensku. T-Mobile TV v České republice je nejrychleji rostoucí televizní službou v zemi. To vše je díky našim exkluzivním sportovním, dokumentárním, dětským a hudebním stanicím, ale také díky spolupráci se zkušenými lídry v oboru - AMCNI CNE. Oceňujeme především jejich vyvážené portfolio stanic, které zahrnuje široké spektrum žánrů - od sportu, dětských pořadů a dokumentů až po filmy a seriály. Těšíme se na další spolupráci s AMCNI CNE,“ řekl Andrej Miklánek, manažer televizního obsahu společností Slovak Telekom a T-Mobile.

Díky uzavřené dohodě se mohou zákazníci těšit na přímé přenosy těch nejlepších sportovních událostí. Stanice Sport1 a Sport2 budou již 27. února vysílat slavné El Clásico mezi Realem Madrid a FC Barcelona v rámci Španělského poháru Copa del Rey. V polovině března pak odstartuje Velkou cenou Austrálie nová sezona Formule 1. Kromě toho budou moci diváci sledovat play-off hokejové KHL a kvalifikační klání nejlepších evropských reprezentačních celků v bojích o fotbalové EURO 2020.

Na stanici AMC v březnu odstartuje pokračování třetí sezony akčního seriálu Into the Badlands. A zkrátka nepřijdou milovníci kvalitních seriálů ani v dalších měsících. Na řadu přijde například pátá sezona zombie série Fear the Walking Dead, zbrusu nový hororový seriál NOS4A2 nebo pokračování mysteriózního seriálu The Terror. Kulinářská stanice TV Paprika zase nabídne v exkluzivní premiéře nejnovější kuchařskou show Jamieho Olivera s titulem Jamie's Quick and Easy.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články