Quantcast

Česká televize se v květnu otevře veřejnosti

| redakce | tisk

Televizní diváci budou mít opět jedinečnou příležitost se podívat do míst, kde vznikají jejich oblíbené pořady. Veřejnoprávní Česká televize (ČT) opět pořádá Den otevřených dveří.

Ve středu 8. května 2019 v Praze, Brně a Ostravě budou mít diváci možnost se podívat do prostor veřejnoprávního vysílatele, kde se vyrábějí a vysílají zpravodajské relace, diskusní pořady, magazíny, seriály s možností poznat současnou přenosovou a osvětlovací techniku ČT, projít historií televizní techniky, kostymérnou, maskérnou, režií, střižnou či filmovou laboratoří.

Celkem půjde o tři prohlídkové trasy (modrá, červená, trasa Zpravodajství) a jedna bezbariérová. Vstup bude možný od 9:00 do 18:00 hodin s výjimkou trasy Zpravodajství, kde bude možný poslední vstup v 15:30 hodin s ohledem na přípravu hlavní večerní zpravodajské relace Události.

Vedle bohatého programu v prostorách ČT čeká na diváky doprovodný program složený z her, soutěží, vystoupení, písniček nebo setkání s oblíbenými moderátory a herci. Nebude chybět ani autogramiáda s tvářemi ČT.

Podrobnosti o Dni otevřených dveří najde zájemce na stránkách ČT - ceskatelevize.cz/dod .





Reklama




Vybrané články