Quantcast

Letní hudební tipy na italských bezplatných programech

| redakce | tisk

Po celé léto se v Itálii konají tradiční open air festivaly, některé z nich se budou vysílat i na různých televizních stanicích.

Zde je přehled těch nejzajímavějších:

● 27. KVĚTNA, 29. června a speciál 4. října - “Radio Italia Live 2019“ (přímý přenos koncertů z Milána, Palerma a Malty, exkluzivní host: Sting (27.5.). V říjnu se pak show přesune z Itálie na Maltu kde bude velký speciální koncert a rozlučka s létem 2019.)
Stanice: Radio Italia TV HD od 20 hodin (i online)

● 5.a 6. června - “Music Awards 2019“ (přímý přenos hudebního udílení cen italské populární hudby za největší počet prodaných nosičů z amfiteátru ve Veroně, hosté: Il Volo, Mika, Umberto Tozzi, Laura Pausini...)
Stanice: Rai 1 od 20:35 hodin (i na Rai Play.it)

● 14. června - “Ballata per Genova“ (“Tanec pro Janov“: přímý přenos čtyř hodinového koncertu z Janova, z náměstí J.F.Kennedy věnovaný rodinám obětem ze zříceného mostu Morandi)
Stanice: Rai 1 od 20:35 hodin (i na Rai Play.it)

● 30. června, 6. července, 25. července, 1. srpna, 8. srpna, 20. srpna, 23. srpna a 7. září - “Festival Show“ (přímý přenos z italských náměstích a plážích. K datu psaní tohoto článku nebyl znám seznam hostů. Místa konání jsou: Padova, Chioggia, Caorle, Jesolo Beach, Bibione Beach, Lignano, Mestre /Benátky/ a Terst)
Stanice: Real Time HD a online na Radio BiriKina TV HD od 21 hodin

● srpen (přesné dny ani hosté nejsou ještě známy) - “Battiti Live“ (přímý přenos koncertů z měst a pláži v jižní Itálii)
Stanice: RadioNorba TV od 21 hodin (i online)

Pořady na programech Rai 1, Radio Italia HD a RadioNorba TV budou FTA na 13E.

Všechny festivaly je také možné navštívit i osobně. Kromě Music Awards jsou všechny
BEZPLATNÉ, více informací se dozvíte přímo na webových stránkách daného festivalu.

www.radioitalia.it
www.festivalshow.it
www.radionorba.it

Na textu spolupracoval čtenář franck.





Reklama




Vybrané články