Quantcast

Lepší.TV se rozšířila o videotéku HBO

| redakce | tisk

Internetová televize Lepší.TV se rozšířila o videotéku HBO OD. Službu je tak možné aktuálně využívat na 23 značkách chytrých televizorů.

HBO OD je v podstatě videotéka HBO GO, která funguje v prostředí Lepší.TV. Zcela tak odpadá nutnost doinstalování další aplikace. HBO OD aktuálně přináší 1113 filmů a 384 celých seriálů všech žánrů, včetně možnosti přehrávání s českým dabingem, v původním znění, s titulky a také ve zvukové stopě 5.1.

Mezi nejoblíbenější seriály patří například Černobyl, který očaroval miliony diváků svou temnou atmosférou, stálé velice oblíbená Hra o trůny nebo Teorie velkého třesku. Z filmů to pak je oscarový Bohemian Rhapsody nebo Interstellar. Obrovská nabídka pořadů jednoduše uspokojí i ty nejnáročnější diváky a kromě toho umožňuje sledovat i kompletní série televizních seriálů nehledě na to, kdy byly vysílány. Dostupná je všem uživatelům Lepší.TV s předplaceným balíčkem HBO.

HBO OD v nabídce Lepší.TV
▲ HBO OD v nabídce Lepší.TV

HBO OD má v aplikaci Lepší.TV svou vyhrazenou sekci, která je k dispozici v horním menu. Po kliknutí se divák okamžitě dostává do záplavy nejrůznějších pořadů rozdělených do tří hlavních skupin - filmy, seriály a pořady pro děti. Vedle skupin se nachází tlačítko pro nastavení nejrůznějšího filtrování a uspořádání obsahu HBO OD.

Uživatel si může nastavit, zda chce zobrazovat pouze americké filmy z 80. let, dokumentární pořady z Evropy, animované dětské pořady nebo cokoli jiného. Možností, jak si upravit HBO OD přesně tak, jak vyžaduje, má doslova nekonečně mnoho. Pro pohodlnost samozřejmě nechybí ani tlačítko pro vyhledávání pořadů.





Reklama




Vybrané články