Quantcast

Trikolor spustil 9 vlastních filmových kanálů

| redakce | tisk

Celkem devět vlastních filmových kanálů nabízí operátor ruské satelitní a internetové platformy Trikolor TV. Od 3. února 2020 mohou zákazníci provozovatele sledovat stanice různých žánrů.

Na satelitní platformě jsou dostupné programy Naš Kinopokaz, Blokbaster, Naše Mužskoje, Kamedi, Pro ljubov a Hit. Všechny tyto stanice jsme na webu parabola.cz nedávno představili. Pro zákazníky OTT služby navíc nabízí kanály Rodnoje, Svaty a Soldaty.

"Trikolor TV má desetiletou zkušenost s výrobou filmových kanálů. Toto je nejdůležitější součást nabídky obsahu pro naše předplatitele. Proto jsme se rozhodli zvýšit naši přítomnost ve filmovém segmentu. Plánujeme další rozšiřování naší nabídky obsahu filmových seriálů, zejména ve službách OTT a VOD," uvedl k tomu Nikolaj Orlov, zástupce generálního ředitel pro obsah v Trikolor TV.

Naš Kinopokaz vysílá ruské akční filmy, komedie, dramata a melodramata, vojenské a historické filmy od známých a již oblíbených filmových a televizních snímků až po novou produkci.

Blokbaster je televizní kanál pro muže,který vysílá vzrušující zahraniční a ruské filmy s nečekaným zvratem.

Naše Mužskoje se zaměřuje zejména na ruské filmy a na pořady o nebezpečích a problémech, s nimiž se skuteční muži mohou vypořádat.

Kamedi je kanál věnovaný domácím a zahraničním komediím s hvězdami ruského a světového humoru: Michail Galustyan a Sergey Burunov, Jim Carrey a Eddie Murphy atd.

Pro Ljubov vysílá vzrušující melodramata a dramata, lyrické a romantické komedie od hollywoodských, evropských a ruských režisérů.

Hit nabízí kultovní hollywoodské tituly, tématické žánrové bloky, filmografie slavných herců a režisérů. V programu jsou nejvýznamnější filmy od světových klasiků po filmové hity posledních let.

Rodnoje je filmový kanál, který spojuje generace. Vysílá legendární sovětské filmy a populární filmy z 90. let. Filmy,které se staly součástí našeho života. Tento program je pouze v OTT službě.

Svaty poskytuje 24 hodiny denně vysoce hodnocenou sérii "Svaty" pro celou rodinu. Pouze v OTT.

Soldaty na tomto kanálu mohou diváci sledovat 24 hodiny denně oblíbenou domácí sérii "Soldaty". Opět jen pro zákazníky OTT služby.

Provozovatel bude své nové filmové programy nabízet i dalším televizním operátorům.

Trikolor TV má aktuálně 21 filmových kanálů vlastní produkce - vedle nově představených svým zákazníkům také nabízí stanice Kinopokaz, Komedijnoje, Ljubimoje, Naše, Naš Kinoroman, Ostrosjužetnoje, Premialnoje, Romantičnoje, Šokirujušeje a také UHD kanály Kino UHD a Serial UHD a on-line kanál Serial.

zdroj: tele-satinfo.ru





Reklama




Vybrané články