Quantcast

2 novinky a návrat jedné stanice v NTV Plus

| redakce | tisk

Dvě programové novinky a návrat jedné televizní stanice. To jsou změny v nabídce ruské satelitní pay-tv platformy NTV Plus. Od 21. února 2020 mohou abonenti sledovat nové programy Pobeda a Russkij detektiv a obnovení vysílání stanice Multilandia.

Pobeda - televizní stanice spuštění k 75. výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce. Diváci mohou sledovat klasiku sovětského válečného filmu, ruské filmy a televizní pořady a rovněž dokumentární filmy o Velké vlastenecké válce. Program přináší i nové cykly vlastních pořadů založených na neznámých archivních dokumentech a materiálech.

Program byl zařazen do balíčků Bazovyj, Bazovyj Onlajn, Vse vklučeno 549, Vse vklučeno 999 a do archivních tarifů Bazovyj Plus a Lajt Plus.

logo NTV Plus
▲ logo NTV Plus

Russkij detektiv - kanál pro fanoušky detektivního žánru. Abonenti mohou sledovat ruské detektivní seriály o vyšetřování trestných činů, práci odborníků, filmech o trestné činnosti a historické detektivní příběhy. Vysílání obsahuje i nejnovější detektivní novinky.

Stanice je přidána do balíčků Kino plus, Vse vklučeno 549, Vse vklučeno 999 a do archivního balíčku VIP Kino.

Multilandia je zábavní kanál pro děti především ve věku od 6 do 12 let. Stanice vysílá i pořady pro mladší děti. Vysílá ruské a zahraniční animované filmy, oblíbené televizní pořady a novinky.

Kanál je součástí balíčků Detskij, Vse vklučeno 549, Vse vklučeno 999 a v archivních paketech Bazovyj, Bazovyj Plus, Lajt Plus.

NTV Plus vysílá pro evropskou část Ruské federace ze satelitů Eutelsat 36B a Express AMU1 (36°E). Vysílání je kryptováno systémem Viaccess.

technické parametry - Pobeda:

• Eutelsat 36B (36°E), freq. 12,265 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA Viaccess

technické parametry - Russkij Detektiv, Multilandia:

• Express AMU1 (36°E), freq. 12,437 GHz, pol. R, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Viaccess

zdroj: telesat-news.net





Reklama




Vybrané články