Quantcast

Divošky zmizí z TV Prima, přichází nový magazín Showtime

| redakce | tisk

Na obrazovkách televize Prima se dnes večer naposledy objeví pořad Divošky. Konec relace souvisí s plánovaným startem nového zpravodajského kanálu CNN Prima News, která nabídne nový pořad Showtime.

CNN Prima News odstartuje až příští neděli 3. května 2020 a do té doby čeká na diváky v čase Divošek velká překvapení.

Se startem CNN Prima News souvisejí i změny na TV Prima. Jednou z nich je ta, že po téměř sedmi letech končí na Primě Divošky, protože na Primě i české CNN budou od 3. května v čase 18.55 až 19.55 zbrusu nové HLAVNÍ ZPRÁVY. Moderátoři Divošek Michal Kavalčík, Petr Vojnar a Andrea Antony se tak na Primě loučí. Co a koho televize zařadí do programu místo nich?

Michal Kavalčík, Andrea Antony a Petr Vojnar v pořadu Divošky (foto: FTV Prima)
▲ Michal Kavalčík, Andrea Antony a Petr Vojnar v pořadu Divošky (foto: FTV Prima)

Pro diváky jsme od neděle 26. dubna ve vysílacím čase Divošek přichystali až do 3. května, tedy do startu CNN Prima News velká překvapení,“ prozradila za vedení zpravodajství Primy Eliška Čeřovská.

Divošky, které se na Primě vysílají od října 2013 a jejichž heslo Budu na Primě se za necelých sedm let stalo legendární.

Pro Andreu, která je zároveň reportérkou ze showbyznysu ale nic nekončí. „Budu pokračovat jako redaktorka v novém pořadu SHOWTIME na CNN Prima News a budu se těšit, jaké další příležitosti čas přinese,“ těší se Andrea.

Nový pořad SHOWTIME moderují Eva Perkausová, Laďka Něrgešová a nová tvář Petr Větrovský. Představí se poprvé už v neděli 3. května v 19.59 na CNN Prima News.

Showtime je nový pořad zaměřený nejen na svět slavných, ale také technologické novinky a trendy témata, která zaujmou ženy i muže, určitě si ho nenechte ujít,“ řekla Eva Perkausová.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články