Quantcast

Drama Miliardy se vrací na HBO GO v pondělí 4. května

| redakce | tisk

HBO zveřejnilo oficiální trailer páté řady úspěšného seriálu MILIARDY, který bude mít na HBO GO premiéru v pondělí 4. května. V hlavních rolích se představí na Oscara nominovaný držitel Emmy a Zlatého glóbu Paul Giamatti, držitel Emmy a Zlatého glóbu Damian Lewis a dále Corey Stoll (Dům z karet) a Julianna Margulies (Dobrá manželka).

Miliardy jsou spletitým dramatem o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Geniální král spekulativních investičních fondů Bobby "Axe" Axelrod a drzý státní zástupce Chuck Rhoades hrají nebezpečnou hru. Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomto aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy.

Drama Miliardy na HBO GO (foto: Showtime)
▲ Drama Miliardy na HBO GO (foto: Showtime)

V páté řadě MILIARD (Billions) se zhoubná rivalita mezi Bobbym Axelrodem (Lewis) a Chuckem Rhoadesem (Giamatti) opět projeví v plné síle, zároveň se na scéně objeví další nepřátelé s cílem vytřískat ze všeho maximum. Skutečnou hrozbou nadvládě Axe znamená průkopník teorie sociálního dopadu Mike Prince (Stoll), zatímco Chuck se neustále dohaduje se státní zástupkyní (Roma Maffia). Taylor Mason (Asia Kate Dillon) je nucena k návratu do Axe Capital, kde musí bojovat, aby uchránila sebe a své zaměstnance, které do Axe Capital přivedla. Wendy Rhoades (Maggie Siff) přehodnocuje svou loajalitu a uzavírá nové překvapivé spojenectví, kterým si znepřátelí Chucka a Axe. Margulies hraje Catherine Brant, profesorku sociologie z Ivy League a autorku bestsellerů. V seriálu se dále objeví David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin a Jefrey DeMunn.

MILIARDY vznikly na základě námětu kreativních producentů Briana Koppelmana a Davida Leviena, kteří jsou i producenty seriálu.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články