Quantcast

Prima ZOOM má dva nové staniční hlasy

| redakce | tisk

Na Prima ZOOM se mohou diváci od května setkávat se dvěma novými hlasy programových upoutávek na skvělé dokumenty - kterými budou herci Jakub Skála a Týna Andělová Průchová.

Oba nahradí herce Jiřího Dvořáka, který se stal hlasem nového zpravodajského kanálu CNN Prima NEWS.

Jakuba Skálu jste mohli na Primě vidět například v seriálech Modrý kód nebo V.I.P. vraždy. Vystudoval Pražskou konzervatoř a Konzervatoř Jaroslava Ježka a objevil se na divadelních prknech v Jihočeském divadle a Divadle Hybernia.

Týna Průchová, která vystudovala činoherní herectví na pražské DAMU, působí také jako divadelní herečka (Klicperovo divadlo v Hradci Králové, Švandovo divadlo, A-Studio Rubín, Venuše ve Švehlovce a další). Objevila se v seriálech Ohnivý kuře či Kapitán Exner. Týna je dcerou herce Ladislava Mrkvičky.

Styl našich upoutávek se nijak nezmění, chceme být nadále zábavní, příjemní i dramatičtí, tak abychom naše diváky atraktivní formou nalákali na to nejlepší, co jim můžeme nabídnout. Vnímáme to nicméně jako další pozitivní krok na naší cestě, myslíme přitom na všechny naše věrné fanoušky i další zájemce, kteří si nás příležitostně zapnou,“ dodává Martin Švoma, Senior Promo Producer Prima ZOOM.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články