Quantcast

Aréna Jaromíra Soukupa porazila ČT 24 i CNN Prima News

| redakce | tisk

Provozovatel televize Barrandov informoval o dalším úspěchu v televizní sledovanosti. Obnovený diskusní pořad Aréna Jaromíra Soukupa oslovila ve středu 6. května 2020 celkem 281 tisíc diváků.

Podle provozovatele byla relace jednoznačně úspěšnější než souběžné pořady na obou zpravodajských kanálech - CNN Prima News a ČT24.

Na četná přání televizních diváků se do vysílání vrátil debatní pořad Aréna Jaromíra Soukupa, který oslovil 134 tisíc diváků a celkový zásah se vyšplhal na 281 tisíc diváků. V podílu 3,7 procenta TV Barrandov jednoznačně porazila souběžně běžící pořady na hojně propagované CNN Prima News s podílem na trhu 0,3 procenta i veřejnoprávní ČT 24 s podílem na trhu 1,47 procenta.

Aréna Jaromíra Soukupa (foto: Barrandov)
▲ Aréna Jaromíra Soukupa (foto: Barrandov)

Jsem rád, že diváci ocenili pestrost a výraznost hostů Arény. Tušil jsem, že osobnosti typu starosty za ODS Pavla Novotného, nezávislého poslance za SPD Jaroslava Foldyny, poslance KSČM Leo Luzara a primátora Prahy za Piráty Zdeňka Hřiba budou divácky atraktivní, a údaje o sledovanosti můj předpoklad potvrdily. Rád bych ještě touto cestou hostům poděkoval za účast a věřím, že ještě budeme mít další příležitost se před televizními kamerami setkat,“ okomentoval výsledky generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.





Reklama




Vybrané články