Quantcast

52E: Persiana Media Group chystá nové kanály

| redakce | tisk

Přes startem jsou nové tématické kanály mediální skupiny Persiana Media Group. V multiplexu tohoto provozovatele se objevily 3 nové televizní programy - Persiana Economy a Persiana Technology. Třetí nová televizní pozice patří rozhlasové stanici Persiana Radio One.

Na programech Persiana Technology a Persiana Economy se aktuálně vysílá statická obrazovka s informací o brzkém startu (Coming soon). Zajímavostí je, že test Persiana Technology je v MPEG-4/H.264, zatímco Persiana Enomony v MPEG-2. Oba jsou v SD rozlišení.

Persiana Technology - záběr z příjmu stanice
▲ Persiana Technology - záběr z příjmu stanice

Třetí novinka Persiana Radio One přináší rozhlasovou stanici Radio One se statickou obrazovkou složenou s logem stanice s rozhlasovou technikou na pozadí.

Persiana Media Group je provozovatelem bezplatných tématických programů pro persky hovořící publikum - Persiana Family HD/SD (rodinný program), Persiaan Cinema (filmy), Persiana Junior (program pro děti a mládež), Persiana Iranian (íránská produkce), Persiana Doc HD (dokumentární), Persiana Music HD (hudební), Persiana Nostalgia (pořady z archívu) a Persiana Plus HD (zábava).

Multiplex s programy Persiana Media Group pracuje ve východním svazku (East beam). Příjem paketu je možný v Čechách s parabolami od průměru 60 cm. Směrem na východ signál postupně klesá a je nutná anténa o větším rozměru.

technické parametry - Persiana Radio One, Persiana Economy, Persiana Technology:

• TürkmenÄlem/MonacoSat (52°E), freq. 10,804 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články