Quantcast

M7 Group se dohodla s ProSiebenSat.1 na distribuci

| redakce | tisk

Společnost M7 Group uzavřela dohodu s německou mediální skupinou ProSiebenSat.1 na prodloužení a rozšíření dlouhodé spolupráce mezi oběma partnery. M7 Group bude i nadále nabízet provozovatelům sítí a platforem televizní kanály ProSiebenSat.1.

Nový kontrakt zahrnuje všechny stávající kanály ProSiebenSat.1, které jsou aktuálně nabízené na distribuční platformě M7 Deutschland a nové stanice Sat.1 Gold HD, kabel eins doku HD, Sat.1 Emotions a kabel eins Classic pro distribuci na IPTV platformách.

Mediální skupina ProSiebenSat.1
▲ Mediální skupina ProSiebenSat.1

V partnerských sítích M7 Deutschland mohou diváci získat větší pohodlí a flexibilitu ze sledování obsahu ProSiebenSat.1 jako je restart aktuálně spuštěního programu (okamžitý restart), obsah na vyžádání v mediálních knihovnách stanic (catch up), nahrávání do cloudu (N-PVR) a využití televizních stanic na různých zařízeních jako jsou smartphony či tablety.

"Jsme potěšeni, že stále máme ProSiebenSat.1 na naší straně jako silného partnera, s nímž máme od roku 2009 úspěšné partnerství s HD programy. Díky novým kanálům a interaktivním doplňkovým funkcím mohou partneři M7 upgradovat své televizní nabídky, posílit loajalitu zákazníků a dosáhnout konkurenčních výhod," řekl Martijn van Hout, Country Manager M7 Group v Německu a Rakousku.

Platforma M7 Deutschland (dříve KabelKiosk) využívá k B2B distribuci programů a služeb kapacity na satelitu Eutelsat 9B (9°E). Vysílání je zde kryptováno systémy Conax a Videoguard.





Reklama




Vybrané články