Quantcast

Persiana Action HD - FTA novinka na 52E

| redakce | tisk

Společnost Persiana Media Group uvedla na trh další novinku - televizní stanici Persiana Action HD. Nový program nahradil původně nabízený kanál s názvem Persiana+ HD.

Persiana Action HD, jak již název napovídá, se zaměřuje na akční a adrenalinové filmy a obsah. Stanice se vysílá volně ( FTA) v HD rozlišení (1920x1080) se zvukem ve formátu AAC. Pro příjem je tedy nutný přijímač, který tento audio kodek podporuje. Ačkoliv má stanice nový název Persiana Action HD, vysílá se nadále na pozici s původním názvem Persiana Plus. Program se vysílá převážně s perským dabingem bez možnosti volby původní jazykové verze.

Persiana Action HD - záběr z příjmu stanice
▲ Persiana Action HD - záběr z příjmu stanice

Název filmu (pořadu) je uveden v pravém horním rohu obrazovky. Zároveň je divákům k dispozici také elektronický programový průvodce (EPG) s anglickým názvy pořadů a rokem vzniku.

Jako jediný z kanálů skupiny Persiana se vysílá v jiném multiplexu společnosti WNS - na kmitočtu 10,845 GHz ve východním svazku, což znamená, že příjem je možný ve střední Evropě s parabolami od průměru 60 cm.

technické parametry - Persiana Action HD:

• TürkmenÄlem/MonacoSat (52°E), freq. 10,845 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: flysat.com + vl.info





Reklama




Vybrané články