Quantcast

Disney+ pokračuje v evropské expanzi

| redakce | tisk

Disney+, streamovací služba společnosti The Walt Disney Company, přichází na další evropské trhy. Nově si mohou službu abonovat zájemci v Portugalsku, Norsku, Dánsku, Švédsku, Finsku, Islandu, Belgii a Lucembursku.

Služba nabízí zájemcům stovky filmů a exkluzivních originálních filmů a seriálů a tisícovky televizních epizod od společností Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a dalších.

Od dnešního dne si předplatitelé mohou užívat tituly Disney+ Originals včetně tří sérií nominovaných na Emmy: „The Mandalorian“, epické vůbec první hrané série Star Wars; Dokumentární série „Svět podle Jeffa Goldbluma“ z National Geographic a „The Imagineering Story“ šestidílný dokument režiséra Leslieho Iwerkse nominovaného na cenu Emmy a Oscara.

Disney+ mohou zákazníci využívat na aplikacích v systémech Apple, Google, Amazon a také přímo na chytrých televizorech LG Smart TV s webOS a Samsung, dále na herních konzolích včetně Microsoft Xbox One a Sony PlayStation 4 a také přes webový prohlížeč.

V Portugalsku, Belgii, Finsku, Islandu a Lucembursku bude služba poskytována za 6,99 eur měsíčně, resp. 69,99 eur ročně. V Norsku za Disney+ zaplatí zájemci 69 NOK, resp. 689 NOK, ve Švédsku 69 SEK, resp. 689 SEK a Dánsku 59 DKK, resp. 589 DK.





Reklama




Vybrané články