Quantcast

Fox News expanduje do světa

| redakce | tisk

Americký zpravodajský kanál Fox News bude k dispozici zájemcům po celém světě. Provozovatel se rozhodl spustit mezinárodní OTT službu Fox News Media, která zájemcům zpřístupní lineární programy Fox News Channel a Fox Business.

Služba bude poskytována za poplatek 6,99 USD měsíčně a direct-to-consumer služba bude k dispozici od 20. srpna zájemcům v Mexiku, od 17. září 2020 ve Španělsku, Německu a Velké Británii. Do konce roku 2020 bude OTT služba dostupná ve 20 zemích, které zatím nebyly konkretizovány.

Fox News International bude k dispozici prostřednictvím mobilních a OTT zařízení, včetně iPhone, Android, Apple TV. Na Android TV s Amazon Fire TV a Roku bude služba dostupná později.

Společnost FOX News media provozuje FOX News Channel (FNC), Fox Business Network (FBN), Fox News Digital, Fox News Audio a direct-to-consumer předplatné streamovací služby FOX Nation. FNC je nejsledovanějším zpravodajským kanálem v USA. Společnost FOX News Media, kterou vlastní společnost FOX Corporation, oslovuje každý měsíc 200 milionů lidí.





Reklama




Vybrané články