Quantcast

Televizní aplikace Antiku v Huawei appstore

| redakce | tisk

Interaktivní televizní aplikace košické společnosti Antik Telecom je v nabídce i Huawei AppGallery. Appstore od významné čínské značky je důležitý pro všechny majitele novějších verzí mobilních telefonů Huawei, kteří nemají přístup do obchodu Google Play.

"Dostupnost v Huawei AppGallery je pro nás velmi důležitá, neboť tržní podíl telefonů nejznámější čínské značky dosahuje v Evropě již téměř 20 procent," vysvětlil Vlastimil Lakatoš, produktový manažer TV služeb Antiku.

AntikTV v Huawei AppGallery (foto: Antik Telecom)
▲ AntikTV v Huawei AppGallery (foto: Antik Telecom)

"Spolupráce mezi Huawei a Antik má již několikaletou tradici a jsme rádi, že ji můžeme rozšířit i na obchod s mobilními aplikacemi Huawei AppGallery. Je pro nás zásadní, aby majitelé nejnovějších smartphonů Huawei, které jsou bez Google Play obchodu, měli k dispozici všechny důležité zahraniční, ale i lokální aplikace, kam appky od Antiku nepochybně patří. Nově si je tedy mohou naši fanouškové stáhnout ve vlastním obchodě Huawei," uvedl David Liška, Huawei HMS Ecosystem leader pro Slovenskou republiku.

AntikTV v Huawei AppGallery (foto: Antik Telecom)
▲ AntikTV v Huawei AppGallery (foto: Antik Telecom)

Televize přes internet představuje pro Antik Telecom významný tržní segment. Společnost začala s poskytováním těchto služeb jako vůbec první operátor již v roce 2012 přes set top box vlastní konstrukce. Služba se postupně rozšířila na mobilní telefony, tablety, počítače ale i boxy AppleTV nebo smart TV.





Reklama




Vybrané články