Quantcast

Rumunský seriál Špinavý prachy 22. listopadu na HBO3

| redakce | tisk

Nový šestidílný seriál Špinavý prachy, ktery natočila společnost HBO Europe v Rumunsku, bude mít premiéru 22. listopadu ve všech teritoriích HBO Europe. Seriál napsal a režíroval Daniel Sandu (Hackerville).

Špinavý prachy je vtipný pohled na vinu, nevinnost a vratké hranice morálky v malém městečku, kde se zdá, že „utéct z toho“ je způsob, jakým můžete vyhrát I v životě. Seriál byl letos uveden i v soutěžní sekci festivalu Serial Killer.

V šesti epizodách sleduje seriál Špinavý prachy (Tuff Money) mimořádnou situaci, ve které se ocitnou dva technici z oddělení veřejných prací. Doru a Ionel, dva technici dopravní signalizace, vtipkují o tom, že by mohli zmanipulovat provoz veřejné dopravy a vyloupit obrněný vůz, který převáží hotovost z banky. A ve finále musejí loupež provést!

Seriál Špinavý prachy (foto: HBO)
▲ Seriál Špinavý prachy (foto: HBO)

Všechny instituce, na které se obrátí se žádostí o pomoc ze zoufalé situace, mlsně očekávají svůj podíl na kořisti. Užijte si napětí při sledování toho, jak se Doru a Ionel snaží sladit své morální zásady s pudem sebezáchovy. Korupce, morálka a černý humor, to je novinka z produkce HBO Europe.

Dva kamarády, Dora a Ionela, ztvárnili herci, Alexandru Papadopol a Cristian Bota. Medeea Marinescu, Gavril Pătru (Despre oameni și melci, Charleston, Coborâm la prima), Valeriu Andriuță (Occident, Afacerea Est, Breaking News, Donbass), Adriana Irimescu (În familie, La urgență, Tinerețe fără tinerețe), Maruca Băiașu, Mălina Manovici, Iulia Dinu, Voica Oltean (Breaking News) obsadili další role.

Producenty HBO Europe jsou Johnathan Young a Antony Root. Tudor Reu je producentem za Mobra Films.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články