Quantcast

Německá Sport1 zůstává na Astře v SD i HD rozlišení

| redakce | tisk

Provozovatel německé sportovní stanice Sport1 (dříve DSF) prodloužil smlouvu s lucemburským satelitním operátorem SES (Astra) a dceřinou společností HD PLUS GmbH na kapacitu pro distribuci programů Sport1 (SD) a Sport1 HD.

V rámci nové dohody si stanice Sport1 zajistila dlouhodobý kontrakt na kapacitu prostřednictvím vlajkové satelitní pozice Astry na 19,2°E. To znamená, že sportovní fanoušci budou moci i v budoucnu nadále sledovat Sport1 v SD rozlišení FTA a Sport1 HD v rámci placené platformy HD+.

Německá sportovní stanice Sport1 vysílá řadu mezinárodních a národních sportovních událostí. Jedním z hlavních sportů stanice je fotbal. Sport1 vysílá i řadu motoristických sérií jako jsou ADAC GT Masters, ADAC Formula 4, ADAC TCR Germany, Porsche Carrera Cup Deutschland nebo Porsche Mobil 1 Super Cup. Sport1 vysílá také Německou hokejovou ligu (DEL) a Mistrovství světa v ledním hokeji, easy Credit Basketball Bundesligu (BBL), Volejbalovou Bundesligu, šipky jako jsou Professional Darts Corporation (PDC) a MS v šipkách.

technické parametry - Sport1 (Germany):

Astra 1M (19,2°E), freq. 12,480 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

technické parametry - Sport1 HD (Germany):

Astra 1KR (19,2°E), freq. 10,803 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA + Videoguard





Reklama




Vybrané články