Quantcast

Skylink začal upozorňovat na přeladění programů

| redakce | tisk

Zhruba za pět týdnů - přesně 11.1.2021 - skončí některé programy z nabídky česko-slovenské satelitní platformy Skylink na starých parametrech. Pro sledování stanic je nutné provést nové vyhledávání. To se týká klientů s přijímači bez funkce FastScan.

Zákazníci s FastScan přístroji se o přeladění stanic nemusejí starat - proběhne zcela automaticky bez zásahu uživatele.

Na nové parametry přecházejí programy: Arena Sport 1, Viasat Explore, Cinemax, Film Europe, FilmBox Extra HD, Hobby TV, UP Network, Golf Channel, JimJam, REBEL, RELAX, Retro Music Television, Viasat History, Viasat Nature, Film+, Filmbox Premium, Film Europe+, Adventure TV, Filmbox Stars, HBO2, HBO3, Mňam TV, Leo TV a Minimax. Na starých pozicích (frekvencích) těchto programů je nyní v EPG vysílána informace o přesunu vysílání na nové parametry. Změnily se i názvy programových předvoleb přesouvaných stanic o příponu "-PRELADTE", případně "- PRELADTE".

Diváci sledují Skylink (foto: M7 Group)
▲ Diváci sledují Skylink (foto: M7 Group)

nové technické parametry - Arena Sport 1, Viasat Explore, Cinemax, Film Europe, FilmBox Extra HD, Hobby TV, UP Network, Golf Channel, JimJam, REBEL, RELAX, Retro Music Television:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,012 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

nové technické parametry - Viasat History, Viasat Nature, Film+, Filmbox Premium, Film Europe+, Adventure TV, Filmbox Stars, HBO2, HBO3, Mňam TV, Leo TV a Minimax:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,110 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

nové technické parametry - Mezzo:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 11,739 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články