Quantcast

Movistar+ zařazuje kanál DreamWorks HD/SD

| redakce | tisk

Lineární televizní nabídka španělské pay-tv platformy Movistar+ se rozšiřuje o další kanál. Operátor této služby zahájil technické testy nového zábavního kanálu DreamWorks HD. Tentýž program nabízí i v klasickém SD rozlišení.

Technické testy DreamWorks HD a DreamWorks probíhají na transpondérech satelitů Astra na pozici 19,2°E. Testy jsou kryptované systémem Nagra MA, SD verze v rámci simulcryptu i CA Mediaguard.

Nový kanál DreamWorks potěší celou rodinu nabídkou pořadů na lineárním programu, na vyžádání (VOD) a také prostřednictvím dětské aplikace Movistar Junior. Spuštění je naplánováno na 22. února 2021.

Logo Movistar+
▲ Logo Movistar+

Vedle nového kanálu DreamWorks přichází Movistar+ s dohodou se společností NBCUniversal International Networks. Zákazníci Movistar+ mají nově přístup ke službě Universal+, která na jednom místě nabízí nejlepší seriály z kanálů Calle 13 a SYFY. Universal+ je kombinovaná lineární a nelineární služba s velkým výběrem titulů na vyžádání a premiérami nových seriálů. Klienti operátora mohou Universal+ využívat od 20. ledna 2021.

technické parametry - DreamWorks:

• SD: Astra 1L (19,2°E), freq. 10,979 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, CA Nagra MA + Mediaguard
• HD: Astra 1M (19,2°E), freq. 10,817 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA





Reklama




Vybrané články