Quantcast

Digi SK spustila kampaň, láká zákazníky konkurence

| redakce | tisk

Společnost Digi Slovakia láká na svoji satelitní placenou televizi Nová Digi TV SK. Cílí zejména na klienty konkurenční platformy freeSAT, která se postupně bude stěhovat na nový satelit Astra 3B (23,5°E).

Digi SK v kampani zákazníky informuje, že mohou využít stávající satelitní komplet a jednoduše přejít na její nabídku. získají až 145 programů pro celou rodinu, včetně světového sportu. V kampani s Danem Heribanem se Digi zaměřuje na lehký přechod od konkurence bez stavebních zásahů či otáčení staré paraboly.

Kampaň Digi SK - přejděte se satelitem k Digi
▲ Kampaň Digi SK - přejděte se satelitem k Digi

Zákazníci mohou na Digi SK přejít více způsoby:

1. U stávajícího satelitního kompletu nasměrovaného na satelitní pozici 1°W (zákazníci freeSAT, Telekom a DIGI SK) stačí vyměnit jen za nový set top box nebo CA modul od DIGI SK. Tato forma samoinstalace je v DIGI bez jakýchkoliv poplatků a vázanosti.

2. Pokud je jejich satelitní komplet nasměrovaný na jinou satelitní pozici, je potřebný satelitní parabolu přesměrovat na pozici 1°W. Pro příjem satelitní služby postačí nový set top box nebo CA modul od Digi SK.

3. Digi SK hodlá získat i zcela nové diváky satelitní televize. Službu získá při plném využití bonusu bez poplatku. Služba je poskytována na celém území Slovenska.

Podrobnosti ke kampani najde zájemce na webu www.digislovakia.sk/neotocime

V rámci aktuální kampaně nabízí Digi SK pro maďarsky hovořící diváky cenově výhodný balíček EXTRA HD+, který obsahuje 37 maďarských programů jen za 0,50 eur měsíčně na první tři měsíce. Sleva platí pro satelitní i kabelovou televizi. Celkem mohou zákazníci Digi Slovakia sledovat až 70 programů s maďarskou zvukovou stopou.





Reklama




Vybrané články