Quantcast

Eurosport 4K přinese olympijské hry v UHD HDR na HD+

| redakce | tisk

Olympijské hry budou poprvé pro diváky v Německu dostupné v nejlepší možné technické kvalitě - v Ultra HD rozlišení ve formátu 4K HDR. Významná sportovní událost bude šířena stanicí Eurosport 4K od 23. července do 8. srpna na programu UHD1 by HD+ na satelitu Astra (19,2°E).

Odložené LOH Tokio 2020 přinesou divákům dokonalý televizní zážitek - v UHD HDR si mohou vychutnat více než 200 hodin živých přenosů z olympijských her, včetně zahajovacího a závěrečného ceremoniálu.

Eventový kanál Eurosport 4K bude šířen prostřednictvím satelitu Astra (19,2°E) na pozici UHD1 by HD+ a bude přinášet všechny hlavní živé přenosy v každý den olympijských her. Pro příjem vysílání bude nutné předplatné HD+.

„Rok 2021 je pro sportovní fanoušky výjimečný a olympijské hry v Tokiu 2020 budou mít mimořádný význam. Naším cílem je nabídnout divákům v Německu ten nejlepší zážitek ze sledování a s hrdostí oznamujeme, že na Eurosportu 4K budeme společně s naším partnerem HD+ poprvé vysílat olympijské hry v Německu v kvalitě UHD HDR. Sportovní fanoušci budou nadšeni a budou si moci ještě intenzivněji vychutnat všechny emoce a působivé příběhy olympijských her,“ říká Susanne Aigner, výkonná ředitelka Discovery Germany.

Sportovní fanoušci se mohou těšit na další významnou událost. Jen 180 dní po skončení LOH Tokio 2020 budou ZOH 2022 v Pekingu dalším sportovním vrcholem, který si diváci mohou užít také v UHD HDR. Partnerství mezi mateřskou společností Eurosportu Discovery HD+ pokrývá nejenom letní hry, ale i nadcházející zimní olympijské hry, které se budou konat od 4. do 20. února 2022.

technické parametry - UHD1 by HD+:

• Astra (19,2°E), freq. 10,994 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články