Quantcast

Plustelka by mohla skončit, volná nabídka bude pokračovat

| redakce | tisk

Placená televize šířená prostřednictvím pozemních vysílačů na Slovensku Plustelka má stabilně 16 tisíc abonentů. Provozovatel služby, společnost Towercom, před časem oznámil ukončení provozu doplňkového balíčku Plustelka Viac, který si předplácelo jen několik stovek diváků.

Důvodem nižšího zájmu zákazníků o Plustelka Viac je omezená technická dostupnost signálu s balíčkem programů. Zda bude placená televize Plustelka pokračovat se rozhodne po létě. Ve hře je hybridní placená služba využívající internetové připojení. Uvedl v rozhovoru pro portál Živé.sk Rudolf Urbánek, šéf společnosti Towercom.

V blízké době se bezplatná nabídka terestrické televize na Slovensku rozšíří o další stanici. Podobnosti generální ředitel neuvedl. Jednání se zákazníkem o kapacitu v multiplexu by měla skončit v létě.

Towercom věří, že se dohodne s JOJ na pokračování distribuce programů skupiny JOJ v pozemním vysílání. Šéf Towercomu potvrdil, že nový kanál RTVS Šport bude dostupný ve volné nabídce. Olympiáda tentokrát pro diváky pozemní televize nebude v Ultra HD.

Otta služba by se měla zkvalitnit. Aktuálně si tuto videotéku platí několik stovek diváků.





Reklama




Vybrané články