Quantcast

Pershyj Avtomobilnyj zřejmě chystá mezinárodní verzi

| redakce | tisk

Ukrajinský automobilový kanál Pershyj Avtomobilnyj plánuje rozvíjet distribuci mezinárodní verze programu s názvem El Primer Canal Automovilistico. Vysílatel již získal potřebnou evropskou licenci pro tento projekt v prosinci 2019 a nyní byl zařazen do registru zahraničních kanálů Národní radou Ukrajiny pro televizi a rozhlas.

Kanál Pershyj Avtomobilnyj je na Ukrajině poskytován pomocí technologie IPTV/OTT. Stanici nabízejí některé kabelové sítě a internetové platformy, například MEGOGO nebo oll.tv.

S ohledem na rostoucí význam automobilových témat ve světě a aktivního vývoje vozidel a nejnovějších technologií se firma 1AUTO TV obrátila na místního regulátora, aby zařadil nový projekt do registru zahraničních kanálů, jejichž obsah splňuje požadavky Evropské úmluvy o přeshraniční televizi a ukrajinské legislativy.

Kanál se brzy představí svým divákům v osvěžené verzi. Vysílatel chce divákům přiblížit světový a ukrajinský motoristický sport, propagovat úspěchy ukrajinského motoristického sportu ve světě i na Ukrajině. Kromě toho bude pokračovat v představování nových vozů, recenzí a testovacích jízd, novinek z automobilového průmyslu a elektromobilů. Brzy obohatí programové schéma také o závody Formule 1 žen a mistrovství světa v rallycrossu.

zdroj: ukrinform.ru + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články