Quantcast

Chuck TV dostupná u českých a slovenských operátorů

| redakce | tisk

Nová slovenská hybridní televizní stanice Chuck TV nedávno zahájila své vysílání/stream pro všechny příznivce elektronických sportů a nových technologií. A za krátký čas si získala své pravidelné diváky.

Od 1.6.2021 je Chuck TV postupně zařazená do nabídkek největších slovenských a českých televizních operátorů Orange TV (od 1.6.), Magio TV (od 10.6.), UPC, Vodafone (od 3.6.) a SledovaniTV (od 31.5.2021). Celé vysílání je dostupné v kvalitě 4K a HD.

Vysílání Chuck TV (foto: Chuck TV)
▲ Vysílání Chuck TV (foto: Chuck TV)

Kanál byl zpočátku dostupný prostřednictvím online hráčské platformy se streamem na www.chucktv.eu. Od dnešního dne je stanice dostupná i v nabídkách televizních platforem.

Distribuční HD signál od zahájení testovacího vysílání zajišťuje slovenská platforma Fotelka na satelitu Belintersat 1 (51,5°E). Vysílání je šířeno volně ( FTA) a pro příjem není nutná žádná přístupová karta ani předplatné.

Vysílání Chuck TV (foto: Chuck TV)
▲ Vysílání Chuck TV (foto: Chuck TV)

Chuck TV spolupracuje s e-sportovými asociacemi ze Slovenska a Česka a díky tomu téměř denně vysílá Live turnaje a ligy nejoblíbenějších her jako jsou například Counter-Strike, LOL, DOTA či FIFA.

Vedle e-sportových turnajů Chuck TV vysílá množství vlastních relací zaměřených převážně na novinky z oblasti her, moderních technologií, filmů, hudby a životního stylu hráčské komunity.





Reklama




Vybrané články