Quantcast

Rai 4K přes satelit jen v TivúSat, nově i v RaiPlay

| redakce | tisk

O program Rai 4K je v Itálii nyní zvýšený zájem nejenom ze strany televizních diváků ale i televizních operátorů s ohledem na zahájený fotbalový šampionát Euro 2020. Rai se rozhodla, že nebude poskytovat signál svého programu Rai 4K žádnému operátorovi. A to ani zdarma a ani za poplatek.

Rai 4K je divákům dostupný skrze bezplatnou satelitní platformu TivúSat (Eutelsat Hot Bird, 13°E), v pozemním vysílání přes HbbTV aplikaci a v nejbližší době se objeví také ve videotéce RaiPlay spolu s ostatními kanály Rai a bude samozřejmě zdarma.

Rai se rozhodla odvysílat všechny zápasy Itálie + finále šampionátu Euro 2020 ve formátu 4K i pro kino. Konkrétně do divadla Ariston v Sanremu se mohou přijít diváci podívat na všechny zápasy italské squadry azzurry v té nejvyšší možné kvalitě. Kromě obrazu 4K se diváci dočkají i zvuku Dolby Atmos.

Za každý zápas divák zaplatí 9 eur, zlevněné vstupné bude za 7 eur. Je možné si také zakoupit balíček tří zápasů za 18 eur. První zápas bude dnes mezi Itálii a Tureckem.

zdroj: franck





Reklama




Vybrané články