Quantcast

Viaplay od 3. srpna v Polsku

| redakce | tisk

Od 3. srpna bude streamovací služba Viaplay působit i na polském trhu. Služba Viaplay, společnosti Nordic Entertainment Group (NENT Group), nabídne divákům v Polsku kombinaci prémiových přímých sportovních přenosů, originálních filmů Viaplay, mezinárodních filmů a seriálů a dětského obsahu.

Služba bude k dispozici za cenu 34 zlotých měsíčně (tj. cca 193 Kč) s atraktivní zaváděcí cenou. Po spuštění streamovací služby v Polsku bude Viaplay dostupný v devíti evropských zemích. Koncem roku 2021 bude následovat ZSA, v prvním čtvrtletí roku 2022 Nizozemí a do konce roku 2023 další čtyři trhy.

Viaplay nabídne divákům v Polsku ze sportu řadu atraktivního obsahu. V nabídce bude německá fotbalová Bundesliga, Evropská liga UEFA a Evropská konferenční liga UEFA, přední evropské ženské fotbalové ligy, africká kvalifikace na mistrovství světa ve fotbale 2022, mistrovství světa ve fotbale žen 2023, Copa América 2024, motoristické závody W Series, Nürburgring 24 Hours a Ferrari Challenge, golfové US Open, Házená-Bundesliga, basketbalová FIBA Euroliga žen, snooker, pool a šipky PDC, od roku 2023 pak Formule 1.

Vedle sportu Viaplay přinese i více než 70 původní produkce, mezinárodní filmy a seriály od hollywoodských studií jako jsou NBCUniversal, Sony, MGM a CBS.

Všechny mezinárodní filmy a seriály na Viaplay, stejně jako většina produkce Viaplay Originals, budou mít polské titulky nebo dabing typu voiceover. Veškerý dětský obsah bude s polským dabingem. Hlavní sportovní události budou vysílány s polskými komentátory a studiovým programem ze sportovního studia Viaplay ve Varšavě.

Stejně jako na ostatních trzích skupiny NENT bude streamovací služba Viaplay v Polsku dostupná prostřednictvím přímého předplatného a partnerství s třetími stranami. Služba je podporována širokou škálou zařízení a platforem, včetně chytrých televizorů od společností Samsung, LG, Panasonic, Sony, Philips a TCL; chytrých telefonů a tabletů se systémy iOS a Android; Chromecast a Apple TV; PlayStation 4 a 5 a Xbox One; a PC a Mac.





Reklama




Vybrané články