Quantcast

Kanály, filmy a seriály zdarma na Trikolor TV

| redakce | tisk

Největší ruská digitální platforma Trikolor spustila novou kampaň pod heslem "Nechte se očkovat". Stačí se nechat očkovat proti COVID-19 a vyplnit žádost a předplatitelé DTH získají přístup k televizním kanálům, filmům a seriálům zdarma.

Zákazníkům DTH služby Trikolor je nabízeno měsíční předplatné balíčku Edinyj Ultra (18+) zdarma, zatímco uživatelům internetové služby Trikolor Online je nabízeno předplatné balíčku "Smotri Kino a TV".

Platforma Trikolor (foto: Trikolor TV)
▲ Platforma Trikolor (foto: Trikolor TV)

Akci mohou využít klienti již po první dávce vakcíny. Stačí, když k žádosti přiloží fotografii dokladu o absolvování očkování.

Kampaň "Nechte se očkovat" začala 9. července 2021 a měla by trvat do 30. srpna 2021.

Trikolor je největší multiplatformní operátor v Rusku, který poskytuje jednotný informační a zábavní prostor pro celou rodinu na jakémkoliv zařízení, kdekoli a kdykoli. Vedle televize, kterou lze sledovat přes satelit a internet, nabízí pokročilé digitální služby, včetně online kina, chytré domácnosti, monitoringu a satelitního internetu. Celková předplatitelská základna na konci roku 2020 činila 12,257 milionu zákazníků, včetně 10,3 milionu abonentů HDTV programů a více než 250 tisíc předplatitelů UHD balíčku stanic.

Platforma Trikolor TV vysílá ze satelitů Eutelsat 36B a Eutelsat 36C (36°E) pro evropskou část Ruska a Express AT1 (56°E) pro Sibiř.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články