Quantcast

Sirius TV - nová satelitní TV platforma v Malajsii

| redakce | tisk

Sirius TV je název nové satelitní televizní služby, kterou v Malajsii spustila společnost Smart Digital International Sdn Bhd. V pořadí druhá DTH služba v Malajsii podepsala víceletou smlouvu na transpondérovou kapacitu s lucemburským satelitním operátorem SES (Astra).

SES bude poskytovat kapacitu pro satelitní televizní platformu, která je dostupná na celém území Malajsie.

Zákazníci s balíčkem Sirius Basic, který byl spuštěn v pátek 1.10.2021, nabízí celkem 13 programů, z toho pět je šířeno v HD rozlišení. Nabídka Sirius TV je k dispozici klientům za přijatelný roční poplatek od 299 RM (cca 1560 korun) a zahrnuje bezplatnou instalaci a první rok zdarma.

Rodina u televizní obrazovky (foto: SES)
▲ Rodina u televizní obrazovky (foto: SES)

Balíček stanic se bude postupně rozšiřovat a předplatitelé získají přístup k celé nabídce programů, jakmile budou spuštěny.

Platforma Sirius TV využívá kapacitu na satelitu SES 12, který je zaparkován na pozici 95°E a televizní signál dodává do více než 7,5 milionu domácností vybavených satelitní televizí v celé Malajsii.

Kromě toho společnost Sirius TV přijala služby Cloud Playout společnosti SES, které poskytují nákladově efektivní řešení a zároveň umožňují agilní a škálovatelný obchodní model v době, kdy se vysílací a mediální průmysl orientuje na cloudové prostředí.





Reklama




Vybrané články