Quantcast

Praha TV, i-vysočina.cz a TV Brno 1 v multiplexu 24

| redakce | tisk

Dne 1. října 2021 rozšířila společnost Digital Broadcasting programovou nabídku svého DVB-T2 multiplexu 24 o nové regionální televizní programy - Praha TV, TV Brno 1 a i-Vysočina.cz.

Stanice se vysílají v příslušných regionech - stanice Praha TV pro region Praha /vysílače Praha - Ládví, Novodvorská a ÚTB (vše K42)/, program TV Brno 1 si mohou naladit domácnosti, které přijímají multiplex 24 z některého z vysílačů v Jihomoravském regionu /vysílače Brno - Barvičova, Hády a Jihlavská, Hodonín, Znojmo, Vyškov, Boskovice (vše K46), Blansko, Rosice a Adamov (vše K44)/. Program i-vysočina.cz naladí domácnosti z vysílačů na Vysočině /vysílače Jihlava, Pelhřimov, Žďár nad Sázavou, Třebíč (vše K42)/.

Stanice Praha TV doposud vysílala jen v Regionální síti 4 (RS4) u operátora Prague Digital TV na K46.

Původní internetový projekt i-vysočina je nyní dostupný terestricky po celé Vysočině v multiplexu 24. Provozovatel pracuje na rozšíření vlastní sítě vysílačů, ve které ji lidé naladí i ve vysokém rozlišení. Tato síť pokryje všechna okresní města na vysočině do konce roku.

Našim divákům přinášíme nejen kompletní zpravodajství z celého kraje, ale i publicistické pořady, reportáže a rozhovory s lidmi z Vysočiny a nyní kromě vlastní sítě vysílačů pokryjeme prostřednictvím multiplexu 24 i ty nejmenší lokality na Vysočině,“ přiblížil programovou skladbu šéf vysílání Pavel Hájek.





Reklama




Vybrané články