Quantcast

RTVS uctí Miroslava Žbirku i v den posledního rozloučení

| redakce | tisk

RTVS si také připomene pěveckou legendu Miroslava Žbirku v den jeho posledního rozloučení, v pátek 19. listopadu. V 16:25 hodin uvede Jednotka Mimořádné zprávy věnované rozloučení s pěveckou legendou a v 16:45 hodin portrét zpěváka Miroslava Žbirky z cyklu GEN.sk.

V pátek 19. listopadu ve 13:30 a 22:50 hodin uvede Dvojka mimořádnou reprízu talk show "Anjeli strážni" s Miroslavem Žbirkou. Trojka odvysílá v pátek v 17:45 hodin archivní pořad "Večer televízneho archívu" s Miroslavem Žbirkou z roku 1993.

Na Miroslava Žbirku budou v den jeho posledního rozloučení vzpomínat i rozhlasové okruhy RTVS. Mezi pozvanými na poslední rozloučení s pěveckou legendou je i moderátor Rádia Slovensko Roman Bomboš, který v odpoledním vysílání po 14. hodině přinese aktuální informace z místa konání - pražského strašnického krematoria.

K mikrofonu pozve také Laca Lučeniče, se kterým Miroslav Žbirka dlouhá léta hrál a tvořil hudbu. V den rozloučení s československou hudební legendou přinese Rádio Regina Stred svým posluchačům bohatý výběr hudby z jeho tvorby. Ve streamovaných pořadech "Rádiobudík", "Štvorlístek" a "U nás doma" uslyšíte vzpomínky na jeho život, koncerty a ohlasy posluchačů.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články