Quantcast

Polsko: Canal+ Premium s licencí na dalších 10 let

| redakce | tisk

Polský regulátor médií KRRiT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) rozhodl v úterý 7. prosince 2021 o udělení licence společnosti Canal+ Polska, jejímiž akcionáři jsou Groupe Canal+, TVN Media (Discovery) a Liberty Global Venture Holding B.V. na další období pro satelitní vysílání programu Canal+ Premium (dříve Canal+ Polska/Canal+).

Stanice je v Polsku dostupná abonentům platforem Canal+ a Orange TV a také zákazníkům kabelových a IPTV sítí.

Canal+ Polska regulátora KRRiT požádala o udělení licence na další období pro stanici Canal+ Premium dne 8. září 2021. Dne 7. prosince 2021 bylo vydáno rozhodnutí na základě usnesení ze dne 21. října 2021.

Canal+ Premium (foto: satkurier.pl)
▲ Canal+ Premium (foto: satkurier.pl)

Podle licence bude Canal+ Premium vysílat denně nejméně 18 hodin programu s univerzálním charakterem a bude obsahovat různé žánry a televizní formy a různá témata, poskytne neslyšícím možnost sledovat celovečerní filmy s pomocí textových titulků a bude zahrnovat dialogy v animovaných filmech pro děti vysílaných s polským dabingem.

Stanice Canal+ Polska začala vysílat v roce 1994. V roce 2011 byla spuštěna verze kanálu ve vysokém rozlišení (Canal+ Polska HD). SD a HD mutace programu vysílají stejný obsah - liší se jen technickou kvalitou.

V roce 2013 se program přejmenoval na Canal+ a v roce 2020 na Canal+ Premium.

Stanice Canal+ Premium je v současné době dostupná v Polsku abonentům platformy Canal+, uživatelům Orange TV a v kabelových a IPTV sítích. V minulosti byla stanice šířena také v polském pozemním multiplexu. Canal+ Premium je univerzální kanál - jeho nabídka zahrnuje filmy, seriály, zábavné pořady a sportovní přenosy.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články