Quantcast

Voyo posiluje sportovní nabídku o atraktivní MMA obsah

| redakce | tisk

Voyo posiluje svoji sportovní nabídku o další atraktivní obsah, který potěší fanoušky smíšených bojových umění. Skupina Nova se stala mediálním partnerem nové česko-slovenské MMA organizace Real Fight Arena (RFA), která se netají ambiciózními plány.

Předplatitelé Voyo se díky tomu můžou těšit na galavečery plné vzrušujících zápasů, stejně tak na mnoho dalšího exkluzivního obsahu.

Voyo nabídne MMA obsah (foto: Nova)
▲ Voyo nabídne MMA obsah (foto: Nova)

Věříme, že Real Fight Arena potěší naši silnou komunitu fanoušků bojových sportů. K Bellatoru a KSW přidáváme další novou organizaci - Voyo se tak stává platformou pro sledovaní nejen NHL, NBA, MotoGP a dalších významných sportů, ale nabízí opravdu mnoho kvalitního obsahu pro stále více fanoušků MMA,“ komentuje novinku Dušan Mendel, šéf sportu TV Nova.

Jsme velmi rádi, že jsme se dohodli na spolupráci s televizním lídrem na Slovensku i v Česku a získali tak silného mediálního partnera. Markíza a Nova budou naše akce nabízet v režimu relive a bez reklam na Voyo. Kromě toho připravujeme exkluzivní doprovodný obsah v podobě dokumentů a video podcastů, které díky tomu uvidí diváci v obou zemích,“ dodává Boris Marhanský, organizátor a promotér RFA.

RFA v aktuálním kalendářním roce připravuje celkově šest eventů, se kterými zavítá do tří slovenských a do tří českých měst. Úvodní galavečer je na programu druhou květnovou sobotu v Bratislavě. Ještě předtím - 12. března - se v Bratislavě uskuteční vůbec první galavečer pod hlavičkou RFA s podtitulem „Warm Up“.

Během něj organizátoři přiblíží další detaily a v hlavním souboji večera se střetnou přední český bojovník lehké váhy Leo Brichta a Tamirlan Dadaev z rakouského klubu Gym 23. Slovenský obr Tomáš Možný zase vyzve marockého bojovníka Zouhaira Benadiho. Dalšími elitními tvářemi RFA jsou Dávid Hošek, Tadeáš Ružička a Luboš Lesák. Zajímavou posilou z Ruska bude Roman Mukhamedshin, poslední z přemožitelů elitního českého zápasníka Davida Kozmy.

Na konec roku RFA ohlásila atraktivní boxerský duel, který se uskuteční 17. prosince v Praze. Střetnou se v něm jeden z nejúspěšnějších českých raperů Marpo a legendární hlavní trenér slovenských MMA šampiónů Ilja Škondrič.

Eventy organizace Real Fight Arena v roce 2022:

• 12. března - Bratislava
• 14. května - Bratislava
• 23. července - Ostrava
• 17. září - Brno
• 15. října - Košice
• 19. listopadu - Prievidza
• 17. prosince - Praha

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články