Quantcast

RTVS Šport přinesl desítky hodin přenosů ze zimní paralympiády

| redakce | tisk

RTVS nabídla divákům více než 74 hodin sportovních přenosů ze zimní paralympiády, která se konala od 4. do 13. března v Pekingu. Zaměřila se především na soutěže slovenských reprezentantů ve sjezdovém lyžování, curlingu a parahokeji.

Slovenským paraatletům se podařilo získat 3 zlaté a 3 bronzové medaile v para alpském lyžování a jejich úspěchy oslavili díky RTVS i televizní diváci.

Během třinácti dnů zimních paralympijských her nabídla RTVS divákům až 74 a půl hodiny vysílání, z toho přes 70 hodin na novém kanálu RTVS Šport a 4 hodiny na Dvojce během parahokejových zápasů, které kolidovaly s ostatními sportovními přenosy.

Sportovní výkony slovenských paraatletů byly sledovány v 17 přímých přenosech, 11 premiérových pořadech a odvysíláno bylo 29 záznamů. Celkem RTVS nabídla divákům více než 44 hodin premiérového sportovního obsahu. Téma zimních olympijských her 2022 rezonovalo každý den také ve sportovním zpravodajství v pořadu Góly-body-sekundy na Jednotce a v každé reportáži na stanici RTVS Šport.





Reklama




Vybrané články