Quantcast

Teleradiopace s hlavním FTA kanálem na 13E

| redakce | tisk

Hlavní služba italského vysílání Teleradiopace je od 15. dubna vysílána zdarma ze satelitu Eutelsat Hot Bird 13B (13°E). V předvečer Velikonoc se na jednom z transpondérů Hot Birdu objevila vlajková loď - televizní kanál Telepace. Vysílání je šířeno FTA v HD rozlišení.

Teleradiopace je nekomerční rozhlasová a televizní stanice, která podporuje kulturu míru, dialogu a úcty k lidem v duchu evangelia.

Telepace 1 - záběr z příjmu stanice
▲ Telepace 1 - záběr z příjmu stanice

Vysílání funguje od 23. května 1990, kdy poprvé vysílala televizní signál z kanceláře zřízené na faře kostela San Tommaso del Curlo v italském Leivi. O několik měsíců později si zřídila sídlo v Chiavari. Teleradiopace nevysílá reklamu ani neprovozuje žádné sponzorované programy.

S přechodem na digitální pozemní televizní vysílání na konci roku 2011 provozovatel vysílání provedl významné investice a spustil další kanály Telepace 2, Telepace 3, Telepace 4 a Telepace HD. Vlajkový kanál Telepace byl zpřístupněn přes satelit a nabízí obecný program s důrazem na zpravodajství, hloubkové analýzy a aktuální události. Ostatní kanály jsou šířeny terestricky ve vybraných regionech Itálie a ve streamu na webových stránkách teleradiopace.tv.

technické parametry - Telepace 1 (Teleradiopace TV):

• Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 11,470 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články