Quantcast

Antik změní cenu za balík 170 TV stanic

| redakce | tisk

V reakci na růst nákladů na provoz služeb a zejména další růst poplatků za vysílání slovenských komerčních stanic mění košický operátor Antik telecom od srpna (augusta) cenu svého balíčku rychlého internetu, TV a telefonování na 22,80 eur měsíčně.

Cen samostatného internetu a televizních služeb přes satelit (Antik Sat) anebo jiné sítě se zvýšení netýká.

Nový ceník společnosti Antik telecom od 1.8.2022 (foto: Antik telecom)
▲ Nový ceník společnosti Antik telecom od 1.8.2022 (foto: Antik telecom)

Od 1.8.2022 bude dražší balíček služeb optického internetu s rychlostí 1 gigabit za sekundu, balíčku 170 TV programů a telefonování. Zákazníci za něj zaplatí nově 22,80 eur měsíčně. Změní se i cena „Tango Základný balík“ poskytovaný k pevným sítím bez internetu. Cena se v tomto případě zvýší ze 7,88 eur na 9,90 eur měsíčně. Změna se týká klientů, kteří využívají balík obsahující i komerční televizní stanice skupin Markíza JOJ.

Cena jiných balíčků se nemění. Například připojení k internetu nabízí Antik za 17,92 eur měsíčně a společnost jej nabízí za stejnou cenu od začátku poskytování služeb více než 20 let (s výjimkou zavedení DPH).

V konfrontácii s následkami bezprecedentného rastu nákladov v celej spoločnosti, ktoré sú v našej branži znásobené rastom cien poplatkov za retransmisiu sme dlho zvažovali ako a ako dlho im dokážeme v Antiku vzdorovať. Okrem hľadania vnútorných rezerv v prevádzke sme bohužiaľ nútení upraviť aj cenu obľúbeného Základného balíka, ktorý obsahuje až 170 staníc. Postupovali sme tak, aby kombinácia internetu s najobľúbenejšími TV programami a telefonovaním bola naďalej najvýhodnejšia na trhu. Po novom teda bude spolu stáť 22,80 eur mesačne,“ vysvětluje TV manažer Antik Telecom Vlastimil Lakatoš. „Sme zároveň veľmi radi, že sa nám podarilo udržať ceny najrýchlejšieho internetu pod 18 eur mesačne. Dávame tak klientom možnosť naďalej využívať služby za najvýhodnejších podmienok a prípadne aj ďalej ušetriť,“ dodal.





Reklama




Vybrané články